Вперше Львівський регіональний олімпійський осередок підписав 4-сторонню угоду про партнерство!

27/08/2021

На розширеному виїзному засіданні членів Виконкому та Олімпійської ради Відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області відбулася урочиста церемонія підписання меморандуму про партнерство та співпрацю між Громадською організацією «Відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області», Хирівською міською радою, Обласною асоціацією місцевих рад “Ради Львівщини” та Товариством з обмеженою відповідальності «ЛАЯР СІТІ».
Таке підписання відбулося за участю голови Відділення НОК України у Львівській області Юрія Турянського; Народного депутата України V, VIII та IX скликань, заступника голови комітету з питань бюджету у Верховній Раді України IX скликання; віце-президента Федерації волейболу України Андрія Лопушанського; виконавчого директора Обласної асоціації місцевих рад «Ради Львівщини» Андрія Якиміва; міської голови Хирова Мирослави Королюк та за присутності численної спортивної спільноти регіону – членів виконкому та Олімпійської ради Львівщини, гравців волейбольної команди «Барком-Кажани»-Львів – лідерів національної першості, та інших славетних спортсменів краю.
Відтак, усім підписантам було надано слово, де вони зазначили, наскільки важливо підписувати такі угоди, а Юрій Турянський вказав на те, що не випадково обрано місце для підписання меморандуму та проведення розширеного засідання Відділення, адже спортивно-оздоровчий комплекс «LayarPalace» у м. Хирові сьогодні активно розвивається та приймає різні дитячі відпочинково-оздоровчі табірні зміни. Однак представники різних олімпійських видів спорту наразі обмінюються експертними думками щодо можливостей надання базі статусу олімпійської підготовки. Тому присутність саме Олімпійської ради Львівщини у цьому місці – це суттєвий спільний крок до розвитку олімпізму на Львівщині.
Окрім цього, Хирівській громаді було урочисто передано олімпійський прапор, який вже по завершенню засідання, підняли на території спортивно-оздоровчого комплексу. Після цього Андрій Лопушанським разом із істориком місцевої Хирівської школи, провели екскурсію комплексом, продемонструвавши усі зроблені та відновлені зали для різних видів спорту.
У захваті від величезної площі комплексу, члени Олімпійської ради ділилися думками щодо цієї бази, а на завершення, дякуючи Андрію Лопушанському та усій Хирівській громаді за неабияку гостинність, на пам’ять зробили чудове спільне фото.

 

 

 

Інші новини

ukУкраїнська