Львівський регіональний олімпійський осередок розширює своє коло співпраці з територіальними громадами!

24/09/2021

Цього разу підписання меморандуму про партнерство та співпрацю відбулося у межах Карпатських Бескидів на межі Національного парку «Сколівські Бескиди», адже саме там знаходиться Козівська сільська рада, з якою заключили угоду. Голова Відділенння Національного олімпійського комітету України у Львівській області Юрій Іванович Турянський та сільський голова Козівської сільської ради Василь Йосипович Щекун підписали меморандум з метою реалізації національної реформи децентралізації й на підставі Меморандуму про взаємодію та співробітництво між Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» та Національним олімпійським комітетом України, що було підписано наприкінці листопада 2020 року в столиці України за участю С. Бубки та О. Корінного.
Окрім підписання меморандуму, голові Козівської сільської ради було офіційно вручено олімпійський прапор, а також передано передано комплект унікальної літератури олімпійської тематики. Голова Відділення Юрій Турянський зазначив, що саме із тих нових книг можна почерпнути важливу і цікаву інформацію про спорт, значимість олімпійських цінностей в житті кожної молодої людини, важливість ведення здорового способу життя й ролі спорту у сучасному суспільстві.
Нагадаємо, що це вже не перша подібна угода про співпрацю Львівського регіонального відділення. Спочатку року підписано вже низку угод з територіальними громадами: Трускавецькою, Мостиською, Дрогобицькою, Стрийською, Давидівською, Жовківською, Хирівською, а також з Львівською обласною радою, Дрогобицьким державним педагогічним університетом імені Івана Франка, Головним управлінням Національної поліції у Львівській області та Радою арбітражних керуючих Львівської області.

Інші новини

ukУкраїнська