“Do Like Olympians” у львівській початковій школі “Джерельце”!

24/09/2021

Всеукраїнський проєкт “Do Like Olympians” завітав до початкової школи «Джерельце» Львівської міської ради. Його успішно зреалізувало Відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області. Загалом цей захід створено для того, щоб дізнатися більше від олімпійців про олімпійські принципи та цінності, здоровий спосіб життя та шлях до найомріяніших змагань кожного спортсмена – Олімпійських ігор.
Запрошеним гостем стала Ксенія Пантєлєєва – Заслужений майстер спорту України з фехтування (вид зброї – шпага), учасниця Ігор Олімпіади 2012 року в Лондоні та 2016 року в Ріо-де-Жанейро, багаторазова чемпіонка та призерка Чемпіонатів України, Європи, світу.
Отож учні четвертих класів школи «Джерельце» мали унікальну нагоду зустріти дворазову учасницю Олімпійських ігор, адже спортсменка не так часто надовго приїжджає до рідного Львова. Розповівши про себе, Ксенія не втомлювалася відповідати на численні запитання учні, які були мегаактивними та уважними. Чому сама цей вид спорту, коли була завойована перша медаль, яка найзаповітніша мрія, чи хотіла б вона полетіти у космос та ще багато різноманітних запитань підготували діти спортсменці. Сюрпризом також став справжній шолом фехтувальниці, який побував на Олімпійських іграх і кожен охочий зміг згодом його приміряти та потримати в руках. Продемонструвавши частину свого екіпірування, Ксенія була у захоплені, коли деякі діти зізнавались, що вона надихнула їх і тепер вони мріють також стати професійними фехтувальниками.
Звичайно, не обійшлося і без подарунків, які підготував львівський олімпійський осередок для кожного учасника заходу. А отримувати на згадку сувеніри від чемпіонки – в кілька разів приємніше! Ну і вже за традицією, не обійшлося і без загального фото на пам’ять.

 

Інші новини

ukУкраїнська