Відбулася зустріч із львівським гостем з Ізраля Давидом Нетісом!

24/09/2021

У Львові відбулася робоча зустріч керівництва та членів виконкому відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області з членом Асоціації випускників Львівського державного інституту фізичної культури в Ізраїлі – професором Давидом Нетісом.
Зустріч розпочалася із представлення учасників зустрічі. Відтак, голова Відділення Юрій Турянський розповів про діяльність Львівського відділення НОК України і передав Давиду Нетісу подяку НОК України «За внесок у розвиток олімпійського руху» для голови Асоціації випускників Львівського державного інституту фізичної культури в Ізраїлі Цамалашвілі Олександра Борисовича. Після цього сам гість – Давид Нетіс, розповів усім присутнім про особистий життєвий та спортивний шлях, а також про діяльність вихідців зі спортивного середовища Львова (України) в Ізраїлі.
Про сучасну діяльність Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського та відзначення 75-річчя від дня утворення надав інформацію проектор Володимир Левків, який також підготував та вручив спеціальні подарунки для гостя. Також пам’ятні сувеніри було вручено директора ФСТ «Спартак» – Віктора Первачука.
На завершення гостю також подарували олімпійський прапор, який тепер майорітиме в Ізраїлі. На добру пам’ять про таку зустріч, усі присутні стали до спільної фотографії.

 

Інші новини

ukУкраїнська