Хвиля «Олімпійських уроків» прокотилася Львовом

11/10/2021

Відділення Національного олімпійського комітету України у Львівський області продовжує реалізовувати проєкт НОК України «Олімпійський урок» і разом зі славетними спортсменами краю мандрує навчальними закладами Львова.
До 45 ліцею Львівської міської ради на «Олімпійський урок» завітала Тетяна Пруднікова-Зелікова – майстер спорту міжнародного класу з плавання, учасниця Олімпійських ігор 1972 року в Мюнхені, яка наголосила на тому, що «спорт – це круто» і він має бути в житті кожного. Усім активним учасникам уроку спортсменка вручила подарунки від Відділення НОК України у Львівській області.

Також дуже активним видався урок у 65 школі СЗШ №65 міста Львова. Разом із дирекцією школи та вчителем фізичного виховання Н. Шушко, до учнів 2в та 2г класу прийшли члени спортивного клубу «Висота», студенти Львівського фахового коледжу спорту – Марія Алєйнікова (учасниця чемпіонатів світу та Європи 2021 серед юніорів) та Назар Боруцький (призер Чемпіонату України серед юніорів). Вони провели майстер-клас зі стрибків у висоту, різноманітні цікаві та рухливі естафети і вручили кожному учневі пам’ятні сувеніри від регіонального олімпійського осередку.

Львівське вище професійне училище технологій та сервісу також долучилися до цього проєкту. Запрошеним гостем став львівський борець вільного стилю, майстер спорту України, багаторазовий чемпіон та призер міжнародних турнірів – Михайло Гурський. Спочатку він розповів про себе та детальніше про свій вид спорту, свої спортивні цілі та мрії. Після цього відбувся масштабний флешмоб, до якого й інші доєдналися студенти училища. Найактивніші учасники «Олімпійського уроку» не залишилися без подарунків, які спеціально підготувало львівське відділення НОКу.

Інші новини

ukУкраїнська