#OlympicLab для дзюдоїстів у Львові!

08/12/2021

Відділення Національного олімпійського комітету у Львівській області продовжує проводити цікавий  захід за програмою Всеукраїнського спортивно-масового заходу для дітей та молоді #OlympicLab за модулем «Розвиток/добробут пізнай себе». Цього разу завітали до дзюдоїстів міста Львова.

Спочатку у молодшій групі відбувалося дуже цікаве дійство – «ката» – здача на пояс вищого рангу, іншого кольору. Спеціально для цього «іспиту» була запрошена Тетяна Гаврилова – майстер спорту міжнародного класу з дзюдо та самбо, призерка Чемпіонату світу та чемпіонка Європи 1995 року з самбо, а також на захід завітав гість із Дніпра – Володимир Рогальський – майстер спорту з дзюдо, майстер спорту міжнародного класу з сумо. Юні спортсмени уважно слухали усі  зауваження, які лунали від видатних майстрів спорту.

Тоді теоретичну частину заходу провів Володимир Ліпатов – директор ДЮСШ ім. Антона Білого, майстер спорту з самбо та боротьби кураш, кандидат у майстри спорту з дзюдо. А практичну частину продемонстрував старший тренер школи, майстер спорту з дзюдо Андрій Шеремета. Він показав «секретні» прийомі, які допоможуть втримати суперника у захваті та інші елементи дзюдо. Усім спортсменам, які склали «кату» Володимир Ліпатов змінив пояси, а також вручив подарунки від Львівського регіонального олімпійського осередку.

Згодом така ж програма очікувала і на старшу групу відділення школи дзюдо. Після виснажливого та продуктивного тренування, усі отримали подарунки та зробили фото на добру пам’ять.


Інші новини

ukУкраїнська