Міністерство оборони України нагородило відзнаками львівських санкарів

28/05/2022

26 травня, під час засідання виконкому відділення НОК України у Львівській області та Олімпійської ради Львівщини, у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського, наші найкращі представники армійського спорту Львівщини – провідні санкарі збірної України дочекалися відзнаки від Міністерства оборони України.

Відзнаку Міністерства оборони України – медаль «За сприяння Збройним Силам України» вручали начальник навчально-спортивної бази МО України у місті Львові полковник Руслан Сеник і старший тренер національної збірної Укаїни з санного спорту Тарас Гарцула.

Медаллю “За сприяння Збройним Силам України” нагородили учасників ХХІV Зимових Олімпійських ігор 2022 в Пекіні, екіпаж Ігор Стахів/Андрій Лисецький.  Також, відповідно до статті 15 Дисциплінарного статуту Збройних Сил України грошовою премією у розмірі 25 000 грн. нагородили Олену Стецків та Антона Дукача.

Відзначимо, що екіпаж-двійку Андрій Лисецький/Ігор Стахів за 11 командне місце, 14 місце у змаганнях двомісних саней на цьогорічній зимовій Олімпіаді Відділення НОК України у Львівській облас ті висунуло як кандидатуру найкращого спортсмена Львівщини у лютому.

Більше спортивних новин на сторінці відділення НОК України у Львівській області в фейсбуку.

Інші новини

ukУкраїнська