“Do Like olympians” до Дня захисту дітей

01/06/2022

Відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області до Дня захисту дітей завітало на фізкультурно-спортивне свято “Дитячий бум” із проєктом “Do like olympians”.

У заході брали участь тимчасово переміщені діти з Харкова, Бучі, Херсону, Чернігова та Лисичанська, а також учні СЗШ №68,СЗШ №67, СЗШ № 99, СЗШ № 40, СЗШ № 78, ліцей № 15, гімназія Престиж та ліцей № 21. Організатор комітет з фізичної культури Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Львова Ковалишин Галина.

До програми Всеукраїнського проєкту НОК України “Do Like Olympians” й за підтримки регіонального олімпійського осередку приєднався Майтер спорту україни, Чемпіон україни з боксу – Іван Данча. Спортсмен розповів дітям про свою боксерську кар’єру, наголосив на перевагах цього виду спорту.

Незважаючи на те, що цьогорічний день захисту дітей відбувається в часи війни проти окупантів, діти завдяки спорту на трохи забули про жахливі миті  останніх часів. Кожен з них сподівається, що найближчим часом може займатись улюбленим видом спорту в рідному місті.

Наприкінці спортивного свята всі діти отримали фірмові подарунки від НОК України.

Більше спортивних новин на сторінці відділення НОК України у Львівській області в фейсбуку.

 

Інші новини

ukУкраїнська