Катерина Крива виставила на благодійний аукціон цінну нагороду

13/06/2022

Видатна львівська каратистка Катерина Крива надала свою золоту медаль чемпіонату Європи-2017 для аукціону World Sports For Ukraine на міжнародному майданчику eBay, який традиційно проводять Tribuna.com Украина разом із волонтерською організацією Ukraine Alive 2022 та Білоруським фондом спортивної солідарності.

Початкова ставка – $5 тис. Переможець визначиться в неділю, 19 червня.

Сама Катерина Крива закликала взяти участь в аукціоні: “Я – Крива Катерина, чемпіонка Європи з карате. Зараз ми живемо в нелегкий час. Кожен робить все можливе щоб підтримати наших хлопців на передовій. Я виставила свою золоту медаль чемпіонату Європи на аукціон щоб підтримати наші ЗСУ. Бери участь в аукціоні. Наближай нашу перемогу. Усі деталі тут https://cutt.ly/WJ0UUsm. Слава Україні!”.

Також на аукціон виставлено золотий кубок жіночої збірної України з карате за історичне перше місце команди на чемпіонаті Європи 2017 року. Цей трофей здобули дві представниці Львівщини Катерина Крива та Анастасія Мястковська і дві спортсменки з Одещини Анжеліка Терлюга та Аніта Серьогіна. Початкова ставка також $5 тис.

Усі виручені кошти підуть на цільову допомогу Збройні Сили України / The Armed Forces of Ukraine.

Більше спортивних новин на сторінці відділення НОК України у Львівській області в фейсбуку.

ukУкраїнська