Катерина Крива отримала свою почесну відзнаку

03/07/2017

30 червня  у конференц – залі готелю “Нобіліс” відбулась вже традиційна щомісячна урочистісь з нагоди відзначення найкращого спортсмена Львівщини на підсумками окремих місяців.

Цього разу свою почесну відзнаку  “Найкращий спортсмен Львівщини” за підсумками травня 2017 року, отримала майстер спорту України, одна з кращих каратисток сучасності Катерина Крива (тренер: Ігор Богдан)

Це почесне звання 25-річна львів’янка, вихованка тренера Ігора Богдана отримала завдяки блискучому виступу на травневому чемпіонаті Європи в турецькому місті Ізміт, який став першим чемпіонатом континенту, що проводився у статусі олімпійського.

В Туреччині член національної збірної команди України Катерина Крива двічі підіймалася на найвищу сходинку п’єдесталу пошани. Вона стала найсильнішою у змаганнях куміте (вагова категорія до 50 кг), після чого здобула медаль найвищого ґатунку у командній першості.

Відзначемо також, що у липні буде розміщено 3 біг-борди із зображенням “Найкращого спортсмена Львівщини” – Катерини Кривої.

Інші новини

ukУкраїнська