ГОЛОВНИЙ ТРЕНЕР ЛЬВІВСЬКОЇ “ГАЛИЧАНКИ” ОЧОЛИТЬ НАЦІОНАЛЬНУ ЖІНОЧУ ЗБІРНУ УКРАЇНИ З ГАНДБОЛУ

30/05/2021

Учора, 29 травня, члени президії Федерації гандболу України на своєму засіданні заслухали звіт Конкурсної комісії ФГУ про розгляд заявки головного тренера ГК «Галичанка» Віталія Андронова, який згідно з умовами конкурсу подав свою кандидатуру на вакантну посаду головного тренера жіночої збірної України з гандболу.

За підсумками звіту та голосування членів президії одностайно ухвалили рішення про подання до Міністерства молоді та спорту України кандидатури Віталія Андронова на посаду головного тренера національної жіночої збірної України.

Віталієві Андронову 3 травня виповнилось 49 років. Він народився в Києві. Майстер спорту міжнародного класу з гандболу. Бронзовий призер молодіжного чемпіонату світу 1991 року в Афінах (у складі молодіжної збірної СРСР). П’ятиразовий чемпіон України. Десять років виступав за національну збірну України, був її капітаном. Фіналіст Кубка ЄГФ у складі донецького «Шахтаря». Учасник Ліги чемпіонів. Після завершення ігрової кар’єри очолював, зокрема, молодіжну та чоловічу збірну збірну України. Нещодавно привів «Галичанку» до її сьомого чемпіонства у Суперлізі.

ukУкраїнська